Печени свински шницели

Печени свински шницели
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
24/01/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"Страхотна идея за основно ястие - печени свински шницели с вкусна гарнитура по избор"

Необходими Продукти

  • свинско филе - 6 бр. пържоли
  • сол
  • черен пипер
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 1/2 ч.ч.
  • галета - 1 ч.ч.
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте свинските пържоли и ги поръсете със сол и черен пипер.

В купа разбийте двете яйца.

В дълбока чиния сложете галетата, а в друга брашното.

Оваляйте всяко парче в брашно и изтръскайте свинските шницели от излишното количество.

Потопете в яйцата, а след това в галетата.

Подредете шницелите в тавата на фурната едно до друго, застлана с хартия за печене.

Поръсете с малко зехтин и печете в загрята фурна на 180- 190 градуса до готовност.

Вашите печени свински шницели може да поднесете с гарнитура от картофи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: