Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински шницели с бял сос

Свински шницели с бял сос

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451432k
Annie Stoitzev
Преведена от
Annie Stoitzev
Свински шницели с бял сос
Снимка: Lenka
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Остава само да изберете салатата и виното"

Необходими Продукти

  • масло - 30 г
  • моцарела - 200 г
  • сметана за готвене - 200 мл
  • крема сирене - 100 г
  • копър - 30 г
  • сол
  • олио
  • свинско филе - 500 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското филе на шницели. Начукайте ги с чукче за месо и ги посолете.

В тиган с малко олио запържете шницелите от двете страни за по 5 минути на страна.

В тенджера разтопете маслото, а към него добавете запърженото месо. След това сипете сметаната за готвене.

Задушавайте 10 минути и след това добавете нарязаната моцарела и крема сиренето. Задушавайте така още 10 минути, свалете от котлона и подправете с копъра.

Сервирайте с картофки на фурна.

Свинските шницели с бял сос са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: