Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Задушено Пиле»Задушени пилешки бутчета с лук в йенска тава

Задушени пилешки бутчета с лук в йенска тава

ИивинкаИивинка
Готвач
1932k5371k3
Задушени пилешки бутчета с лук в йенска тава2 / 2
25/01/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 4 бр.
  • лук - 2 глави
  • Подправки за бутчетата
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете добре пилешките бутчета. Обелете и нарежете лука на шайби.

В йенска тава, задължително да има капак. Наредете част от лука, върху него сложете бутчетата. Овкусете със сол, черен пипер и червеят пипер. Сложете върху тях останалия лук.

Полейте тук там с олио. Добавете 1 чашка вода. Сложете капака на йенската тава и запечете във фурната за слаб огън за 1 час.

Поднесете свежа салата към Задушени пилешки бутчета с лук в йенска тава.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: