Салата Росоли

Аника ВойтАника Войт
Мастър Шеф
309
2k
1k
550
3
28/01/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо687
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и измийте морковите, картофите и цвеклото. Нарежете ги на кубета и ги поставете с предварително намазана с маслиново масло тава. Осолете ги.

Зеленчуците се пекат за около 50-60 мин на 200 градуса, покрити с фолио.

Яйцето се сварява до степен твърдо сварено (около 12 мин, поставени във вряща вода).

Киселите краставички и ябълката се режат на кубчета.

Щом зеленчуците за нашата зеленчукова салата са изпечени и охладени, ги смесваме ябълката и киселите краставички.

Яйцето режем на четири и поставяме отгоре на нашата салата Росоли.

Овкусяваме картофената салата със сол и маслиново масло.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар