Начин на приготвяне
Разбивам яйцата със захарта на пухкав яйчен крем. Прибавям олиото и разбивам до усвояване.
След това прибавям предварително смесените брашно, канела, бакпулвер, щипка сол и ванилия.
Вече разбърквам с шпатула до получаване на гладък крем и накрая прибавям настърганите моркови.
Така готовата смес за морковен сладкиш сипвам във форма и пека на загрята на 180 градуса фурна около 50 мин.
Изваждам десерта и оставям напълно да изстине.
Приготвяне на крема:
Разбивам с миксер маслото с пудрата захар на крем и слагам Филаделфията.
Обърквам хубаво и украсявам отгоре сладкиша.
Изключително вкусен, сочен, пухкав и ароматен сладкиш Бъгс Бъни!