Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват със захарта до побеляване. Към тях се прибавят разтопеното краве масло, прясното мляко, какаото и ванилията. Всичко се разбърква до еднородност.
От сместа се заделя една чаша за заливка. Брашното се пресява и заедно с бакпулвера на порции се добавя към останалите продукти.
Разбърква се с шпатула до пълното поемане на брашното. Полученото тесто се прехвърля в намаслена и набрашнена тавичка.
Сладкишът се пече във фурна на 180 градуса за около 30 минути. Когато е готов се изважда, нарязва на квадрати и още горещ залива с предварително заделената чаша с какаова смес.
Сиропираният сладкиш се оставя докато се напои хубаво, след което е готов за сервиране.
Влажният сладкиш е чуден!