Начин на приготвяне
Сложете каймата в купа. Настържете лука на ренде и добавете към каймата.
Сложете яйцето, солта, червения пипер, чубрицата и галетата. Нарежете на ситно магданоза и прибавете. Объркайте всички съставки.
С намазнени ръце направете малки кюфтенца. Сложете ги във фризера, да се стегнат.
Обелете и нарежете другата глава лук за шишчетата.
Измийте и обелете гъбите, също нарежете и подсолете.
Извадете мини кюфтенцата от фризера и започнете да редите шишчетата - лук, мини кюфтенце, гъбка, лук и т. н.
След като сте направили всички шишчета с мини кюфтенца, ги печем на скарата, която сме включили предварително.
Изпечете до готовност на кюфтетата.