Начин на приготвяне
Сачът се намазва обилно с олио и се изчаква да попие за 10 минути.
Пилешкото месо се нарязва на малки пилешки хапки. Подготвят се морковите и чушките на парчета.
Сачът се слага на котлона да се затопля. Продължава се с нарязване на измитите гъби. Беконът се нарязва на жулиени и броколи на малки китки.
В сгорещения сач се запича пилешкото. Последователно се добавят морковите, чушките, броколите, гъбите, беконът и царевицата, като се бърка непрекъснато.
Прибавя се обеленият и настърган джинджифил.
Сметаната се разбърква със соевия сос и къри на вкус. Излива се в ястието. Отгоре се разпределя топеното сирене на парченца.
Разбърква се за последно и се дърпа от котлона. Ястието ще продължи да къкри още 15 минути в сача. Поръсваме вкусния сач с настърган кашкавал и сервираме.
На този пилешки сач много му отива червено вино.