Начин на приготвяне
Запекох филенцата с малко масло в тиган с незалепващо покритие, осолих, поръсих с черен пипер и отделих.
След тях сложих броколите, почистени и измити, нарязани на розички в тигана със съвсем малко краве масло за 5 минути, като постоянно ги раздрусвах. Посолих и отделих и тях.
Последваха ги моркова и гъбите с 1 с.л. кокосово масло. Когато промениха цвета си, добавих сметаната, нарязаното на кубчета пушено сирене, няколко капки лимонов сок и започнах да бъркам, докато се хомогенизира сместа.
Грешката, която направих е, че аз сложих само 200 мл. сметана, като не прецених какво количество ще са останалите продукти и ми останаха малко сухи. Затова в рецептата дадох 400 мл.
Всички зеленчуци останаха хрупкави, с удоволствие бих повторила експеримента.