Хапки от сърна

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Хапки от сърна2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2-3
"Вкусното дивечово месо си иска истински майстор, за да се получи толкова крехко!"

Необходими Продукти

  • сърнешко месо - 500 гр. рибица
  • масло - 200 гр.
  • червен пипер - лют
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибиците се нарязват на кубчета с размери 1 Х 1 см. приблизително и се осоляват и по желание олютяват.

Маслото се сгорещява в тиган и в него се запържват за около 1 мин. нарязаната рибица, като се бъркат интензивно за да хванат коричка. Готви се на силен огън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
От къде да взема сърнешко месо?
07.05.2016 07:56
2
Покажи всички подкоментари
Добри
Добри
Харесвам
26.01.2016 16:58