Брауни с ягодов сос

Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve
Готвач
1872k5152
Брауни с ягодов сос
Снимка: Лилия Цачева/Lipodve
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
35 мин.
Порции
6
"Брауни с ягодов сос се хапва много бавно, за да се насладите максимално на прекрасния десерт"

Необходими Продукти

  • брашно от спелта - 6 с.л. пълнозърнесто
  • ягоди - 5 с.л. замразени + малко топла вода
  • ядки - 1 шепа, аз използвах орехи и бадеми
  • какао - 3 с.л.
  • кокосово масло - 3 с.л. разтопено
  • ванилия
  • кокосова захар - 2 с.л.
  • сол - щипка
  • сода - щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пасирайте ягодите с топлата вода, така че да получите гъст сироп.

Изсипете ягодовия сос в купа и към него добавете брашното, ядките, какаото, разтопеното кокосово масло, ванилията, содата и кокосовата захар.

Разбъркайте много добре, така че всичко да се смеси хубаво

Изсипете сместа в тавичка покрита с хартия за печене и печете вкусното брауни за 30 минути в предварително загрята на 160°С фурна с вентилатор.

Браунито с ягодов сос е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: