Моя омлет с бекон и кашкавал

ИивинкаИивинка
Помощник Готвач
167
78
1049
1
13/02/2020
"Имаме чудесна идея за омлет - хвърлете ѝ един поглед "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 738
  • Преглеждания за месеца557
  • Преглеждания за седмицата281
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с вилица или телче. Сложете сол и черен пипер на вкус.

Сложете тиган на котлона да загрява. Намажете тигана с мазнина.

Излейте яйцата в нагорещения вече тиган. Когато се изпечен от едната страна, обърнете приготвения омлет, да се изпечен и от другата страна.

В единия край сложете бекона слайс и поръсете с настърган кашкавал. Затворете омлета с другата част.

Обърнете омлета с бекон и от двете страни, за да може да се разтопи кашкавалът.

Поднесете омлета с бекон и кашкавал веднага. А за гарнитура - домат или краставица.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар