Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Омлет»Моя омлет с бекон и кашкавал

Моя омлет с бекон и кашкавал

ИивинкаИивинка
Готвач
1932k5373
Моя омлет с бекон и кашкавал
Снимка: Иивинка
2 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
1
"Имаме чудесна идея за омлет - хвърлете ѝ един поглед"

Необходими Продукти

  • яйца - 3 бр.
  • бекон - 4 парчета слайс
  • кашкавал
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с вилица или телче. Сложете сол и черен пипер на вкус.

Сложете тиган на котлона да загрява. Намажете тигана с мазнина.

Излейте яйцата в нагорещения вече тиган. Когато се изпечен от едната страна, обърнете приготвения омлет, да се изпечен и от другата страна.

В единия край сложете бекона слайс и поръсете с настърган кашкавал. Затворете омлета с другата част.

Обърнете омлета с бекон и от двете страни, за да може да се разтопи кашкавалът.

Поднесете омлета с бекон и кашкавал веднага. А за гарнитура - домат или краставица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: