Уникално предястие с облачен хляб

Уникално предястие с облачен хляб
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 4
17/02/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви15 мин.
Общо30 мин.
Порции8

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В каната на блендер или чопър сипваме белтъци, малко сол, крема сирене, сусамов тахан и се разбива на хомогенна смес.

Добавя се овесени ядки и бакпулвера и отново се разбърква.

Върху хартия за печене се оформят 9 хлебчета с по 1 с.л. от сместа, поръсваме семена. Оставете ги на разстояние, защото се разливат.

Печем в загрята фурна 160°C с вентилатор за 10 минути и 5 минути без него - общо 15 минути.

Оставете ги още 5 минути във фурната на леко отворена врата и извадете.

В купа се смесва домашен катък, горица, нарязани кисели краставици, кисело мляко, скилидки чесън и сол на вкус.

Разбърква се и поставяме по 1 ч.л. върху облачния хляб.

Гарнира се с резен чери домат и листенце магданоз.

Вкусно, красиво и здравословно - най доброто кето предястие с облачен хляб за любимите хора!

Добър апетит!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: