Gotvach.bg»Рецепти»Солени печива»Милинки»Кето милинки с моцарела

Кето милинки с моцарела

Кето милинки с моцарела
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
1
"Кето милинки с моцарела - любимата закуска за любимата диета"

Необходими Продукти

  • яйца - 3 бр.
  • извара - 200 г
  • сирене - 50 г
  • моцарела - 80 г
  • краве масло - 1 с.л.
  • кокосово брашно - 1 к.ч.
  • ленено брашно - 1 с.л. с връх
  • сол - на вкус
  • бакпулвер - 2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват с телена бъркалка 3 броя едри яйца с малко сол.

Добавя се разтопено масло, натрошено сирене, извара. Разбърква се и прибавяме ленено брашно, бакпулвер и накрая кокосово брашно.

Сипва се накрая, защото още като го прибавите, разбъркате, сместа се сгъстява.

Късаме малко топче тесто, сплескваме и в средата се поставя кубче моцарела.

Отново се оформя топче и нареждаме приготвените милинки в тавичка едно до друго върху хартия за печене.

Печем кето милинката в загрята фурна 180°C около 30-35 минути или до златисто.

Изваждаме и леко охладена може да опитате, най-добре да хапнете тази вкусна кето закуска с кисело мляко!

Половината кокосово брашно може да замените с бадемово.

Ако бързо се зачервява, покрива се с фолио, да не изгори!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: