Крехки пилешки пържоли

ИивинкаИивинка
Готвач
1932k5373
Крехки пилешки пържоли3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Крехки пилешки пържолки, приготвени специално за вашето небце"

Необходими Продукти

  • пилешки гърди - 600 г
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • универсална подправка
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оформете с нож пилешките гърди, за да станат на пилешки пържоли, като внимавате да не ги направите много тънки.

Поставете ги в купа, добавете сол, черен пипер, червен пипер и универсална подправка - 1 с. л.

Налейте олио и объркайте пилешките пържоли, да се овкусят всичките. Олиото трябва да покрива пилешките пържоли. Сложете стреч фолио и оставете в хладилника за повече от 12 часа.

Когато са постояли достатъчно, може да ги приготвите. Сложете грил тиган на котлона да загрява на силен огън.

След като е вече сгорещен тиганът, поставете пилешките пържоли, но гледайте да слагате и от маринатата заедно с тях. Запечатайте пилешките пържоли и от двете страни, не им трябва много. Просто леко да се запекат.

Сочни и много крехки пилешки пържоли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: