Начин на приготвяне
Оформете с нож пилешките гърди, за да станат на пилешки пържоли, като внимавате да не ги направите много тънки.
Поставете ги в купа, добавете сол, черен пипер, червен пипер и универсална подправка - 1 с. л.
Налейте олио и объркайте пилешките пържоли, да се овкусят всичките. Олиото трябва да покрива пилешките пържоли. Сложете стреч фолио и оставете в хладилника за повече от 12 часа.
Когато са постояли достатъчно, може да ги приготвите. Сложете грил тиган на котлона да загрява на силен огън.
След като е вече сгорещен тиганът, поставете пилешките пържоли, но гледайте да слагате и от маринатата заедно с тях. Запечатайте пилешките пържоли и от двете страни, не им трябва много. Просто леко да се запекат.
Сочни и много крехки пилешки пържоли.