Бабиния сладкиш с вишни

Краси А.С.Краси А.С.
Чирак
37
256
90
124
06/03/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 341
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото трябва да бъде меко и оставено на стайна температура.

Към него се прибавя захарта и се разбърква добре.

След това се добавят яйцата едно по едно и накрая ванилията.

Брашното се пресява и се добавя към него бакпулверът. Половината от брашното се изсипва към другите продукти и се добавя половината прясно мляко.

Разбъркваме добре сместа за плодовия сладкиш.

После се добавя останалата част от брашното и прясното мляко. Тестото се разбърква много добре.

Прехвърляме тестото за сладкиша с вишни в намазнена тава.

Вишните се почистват от костилките и се нареждат върху тестото.

Пече се на 180 градуса за около 40 минути.

Готовият бабин сладкиш с вишни се поръсва с пудра захар.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар