Оризов хляб с пресен лук, риган и маслини

07/03/2020
"Ако не сте хапвали хляб с пресен лук досега, опитайте този - страхотен е "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо625
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Страхотен кето хляб се получи, вече ми е любим. Вкусен е и без глутен. В купа с вилица се разбиват яйцата с щипка сол.

Разбива се сода да шупне в киселото мляко, сипваме в купата. Добавя се олио - около 3 с.л., риган, нарязан пресен лук и парчета маслинка.

Овесени ядки се смилат в машинка за кафе почти на брашно, смесваме с оризовото брашно и всичко отива в купата. Разбърква се смес като за кекс, малко по гъста.

Сипва се върху хартия за печене в тава 24 см, отгоре се поръсват семена.

Печем хляба на 170 градуса с вентилатор за 20-25 минути.

Леко охладен се нарязва и хапва по всяко време!

Оризовият хляб с пресен лук, риган и маслини е много сполучлив, опитайте.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Gurme baron
Gurme baron
07.03.2020 16:42
Много хубаво е станало и аз ще пробвам.
0
0
ВИЛИ-Виолета Матева
Благодаря ,хапнах и ми хареса ,а и лесно се прави Успех Ивана ,чакам да споделиш резултата ;)
0
0
Ivana Krasteva-Pieroni
Ivana Krasteva-Pieroni
07.03.2020 14:26
Вили, много хубава рецепта! Непремено ще я направя!
1
0