Моят любим кекс

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
432
3k
996
1k
25/03/2020
"Вече и нашият любим кекс за повод и без повод "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 892
  • Преглеждания за месеца102
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме всички съставки за кекса без орехите, а не пречи да сложим малко и в самия селски кекс.

Пече се на предварително загрята фурна на около 170 градуса.

След като изстине, се надупчва и се залива с ваниловия пудинг на д-р Йоткер (този, който се вари).

Накрая украсяваме със смлените орехи.

Моят любим кекс е изумително вкусен!

Източник: Monika Kuneva - Кулинарна мрежа

Ретро орехомелачка с бурканче 19.5 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Ретро орехомелачка с бурканче 19.5 см
11.40 лв.
8.78 лв.
Виж ››

Много компактна орехомелачка с бурканче - лесно смилане и удобно съхранение на ядките в бурканчето. Орехомелачката има въртяща се дръжка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар