Моят любим кекс

25/03/2020
"Вече и нашият любим кекс за повод и без повод "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 762
  • Преглеждания за месеца663
  • Преглеждания за седмицата1298
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме всички съставки за кекса без орехите, а не пречи да сложим малко и в самия селски кекс.

Пече се на предварително загрята фурна на около 170 градуса.

След като изстине, се надупчва и се залива с ваниловия пудинг на д-р Йоткер (този, който се вари).

Накрая украсяваме със смлените орехи.

Моят любим кекс е изумително вкусен!

Източник: Monika Kuneva - Кулинарна мрежа

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар