Пълнени картофи със скаморца и ементал

26/03/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо106
  • Преглеждания за месеца105
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре картофите, набучкайте ги с вилица на 4-5 места, сложете ги в тава, покрита с алуминиево фолио, и запечете на 220 градуса около 1 ч.

Охладете леко, колкото да не се изгорите, и разрежете на две. Смесете царевицата, нарязания на ситно лук, печения пипер и овкусете със сол, пипер и риган.

Издълбайте леко картофите и ги напълнете със сместа.

Отгоре настържете сирената върху приготвените пълнени картофи и запече на 180 градуса за около 15 мин.

Поднесете пълнени картофи със скаморца и ементал със салата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар