Бъркан ябълков сладкиш

Ася ЗаевскаАся Заевска
Готвач
308
2k
582
420
26/03/2020
"Очарователно вкусен бъркан ябълков сладкиш - без думи сме, просто сме заети да хапваме "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 328
  • Преглеждания за месеца465
  • Преглеждания за седмицата112
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Ябълков Сладкиш

Начин на приготвяне

Рендосайте в купа 2 ябълки.

Добавете към тях сладкото, ванилията, олиото, захарта, прясното мляко и яйцата.

Разбъркайте добре и започнете да добавяте на части пресятото брашно и бакпулвера, като продължавате да разбърквате.

Получената смес за ябълков сладкиш прехвърлете в намазнена форма за печене или тавичка.

Печете на 180°C за 35-40 мин. Извадете от фурната, оставете да изстине, освободете внимателно от формата/тавичката и разрежете сладкиша на 2 блата.

Пасирайте останалата ябълка заедно с маслото, меда и киселото мляко.

С тази смес намажете единия блат и поставете отгоре другия.

Поръсете с пудра захар бъркания ябълков сладкиш.

Тефлонова форма за бухнал правоъгълен кекс - 26см
Тефлонова форма за бухнал правоъгълен кекс - 26см
4.69 лв.
Виж ››

Изборът на практичната домакиня - висококачествена, удобна за употреба и почистване незалепваща правоъгълна форма, в която ще приготвяте не само кекс, но и всякакви печива при това лесно и бързо

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар