Начин на приготвяне
Първо се приготвя домашния крем.
Разбиваме яйца и към тях добавяме брашното. Не трябва да има никакви бучки. Ако се налага, тази смес може да се прецеди и така бучките да се отстранят.
Прясното мляко слагаме на котлона заедно със захарта. Когато млякото заври, на тънка струя добавяме яйчената смес.
Непрекъснато разбъркваме до сгъстяване на крема.
След като яйченият крем се охлади, взимаме две бишкоти и между тях слагаме малко крем и ги слепваме.
Така слепените бишкоти потапяме за кратко в компота от кайсии.
Ако не разполагате с компот от кайсии, може да използвате и друг.
Може да потопите бишкотените пастички и в кока-кола или сладка вода.
Напоените пастички с крем се овалват в кокосовите стърготини.
Млечният шоколад се разтопява на водна баня и с него се декорират нашите бишкотени пасти с домашен крем.