Начин на приготвяне
Пригответе си крем Шантили за торта, рецептата за който ще намерите в сайта на Gotvach.bg.
В широка купа налейте млякото, добавете захарта и разбъркайте, докато се разтвори захарта.
В друга подобна купа сипете кокосовите стърготини.
Потапяте за кратко 12 броя бишкоти една по една последователно в подсладеното мляко и подредете на разстояние една от друга.
С шприц нанесете от крема на 6 броя от тях. Слепете ги 2х2 с останалите 6 бр., оваляйте ги добре в кокосовите стърготини. Така процедирате и с останалите 12 бр. бишкоти.
Поставете ги в хладилник, докато разтопите шоколада на водна баня или микровълнова фурна с 2 с.л. сметана.
В останалите кокосови стърготини добавете зелена сладкарска боя и капнете няколко капки вода, за да се овлажнят леко и боядисат стърготините чрез разбъркване.
Декорирайте с помощта на шприца с шоколада и поръсете пастичките с оцветените кокосови стърготини.
Бишкотените пастички с крем Шантили са готови.