Бишкотени пасти

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Бишкотени пасти1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6-8 бр.
"Не си правете труда да слагате пастичките в хладилника, ще бъдат изядени дълго преди да има опасност да се разтопят"

Необходими Продукти

  • бишкоти - 2 пакета
  • масло - 50 гр.
  • яйца - 1 жълтък
  • пудра захар - 4 с.л.
  • какао - 2 с.л.
  • прясно мляко - 250 мл.
  • шоколад - 100 гр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте жълтъка с 2 с. л. пудра захар и маслото, което сте оставили да омекне на стайна температура. Бийте, докато получите гла­дък крем.

Сварете прясното мляко с какао­то и останалата пудра захар.

В широка и плит­ка чиния настържете на ситно ренде шокола­да.

Всяка бишкота нарежете на 4 парчета и ги слепете две по две с приготвения крем. Пос­ле ги потопете в охладения млечен сироп и ги оваляйте в настъргания шоколад. Дръжте пастичките на студено, преди да ги сервирате, за да не се разтопи шоколадът.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
57
43
31
20
10
Дай твоята оценка: