Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Домашен черен шоколад

Домашен черен шоколад

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Готвач
2321k1k1k2
Домашен черен шоколад
Снимка: Йозлям Кадирова
1 / 4
08/04/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
Порции
1
"Добра новина за всички сладкари - имаме рецепта за домашен черен шоколад"

Необходими Продукти

  • какаово масло - 100 г
  • мед - 2 с.л.
  • какао - 50 г, натурално
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Какаовото масло се разтапя на водна баня или на слънце, след което се разбърква с какаото.

Всичко продължава да се случва на водна баня.

Най-накрая се добавя медът, разбърква се.

Домашният шоколад се оставя да стегне върху хартия за печене, фолио или форма за шоколад/бонбони/лед.

Имате истински домашен черен шоколад за нула време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анелия
Анелия
Страхотно!
14.05.2020 14:45