Начин на приготвяне
Пилешките гърди се нарязват на едри филета и поръсваме с малко сол и черен пипер. В купа се смесва майонеза, горчица и лимонов сок.
Заливаме месото, покрива се с фолио и оставяме на хладно поне 3 часа.
Смила се в чопър или блендер корнфлейкс и смесваме в чиния със сусама.
Изваждат се филенцата, леко се изтръскват, овалваме от двете страни в сухата панировка и нареждаме върху хартия за печене. Поръсваме с малко сушен риган.
Фурната е загрята на 190 градуса, печем панираното пиле за 20-25 минути и изваждаме.
Сервираме с чеснов сос.Топваш в сосчето и си хапваш, уникално вкусно! Бон апети!
Панираното пилешко, печено във фурна е готово.