Панирано пилешко с кашкавал

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Панирано пилешко с кашкавал1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6
"Чудите се как да прикриете от мъжа си колко пари изхарчихте днес? Пригответе му тази невероятна пилешка вкусотия и ви гарантираме, че няма да забележи новите ви покупки!"

Необходими Продукти

  • пиле - 1 бр.
  • кашкавал - 200 г
  • яйца - 4 бр.
  • брашно - 1/2 ч.ч.
  • олио - 1 ч.ч.
  • магданоз - 1/2 ч.ч.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме почистеното и измито пиле в подсолена вода. Обезкостяваме и нарязваме.

В купа разбиваме яйцата и добавяме брашното, магданоза, настъргания кашкавал, нарязаното месо, черен пипер и сол.

От получената смес гребем със супена лъжица и пускане в сгорещената мазнина.

Пържим панираното пиле до златисто.

Панираното пилешко с кашкавал е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
не се ли пръскат така с лъжица като гребем, няма ли да стане ако се оформи
28.02.2016 12:57
9
2