Пролетна супа с лапад и спанак

ИивинкаИивинка
Готвач
190
1k
536
602
2
28/04/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо591
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете листата на лапада и спанака, измийте ги хубаво и ги нарежете на ситно.

Зеленият лук също измийте и нарежете на ситно.

В тенджера сложете малко олио и запържете лапад, спанака и зеления лук.

Измийте на течаща вода ориза. Прибавете към за запържените продукти, добавете червения пипер и налейте вода.

Овкусете с подправки. След като е повряла пролетната супа, добавете ситно нарязан магданоз. Оставете супата с лапад да къкри на слаб огън.

След като е готова пролетната супа, отдръпнете от котлона и оставете леко да по изстине.

Разбийте жълтъка и застройте зеленчукова супата.

Тази пролетна супа с лапад и спанак е здравословна и може се приготвя и за по-малки деца.

Това е една страхотна рецепта за спаначена супа!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар