Пържен шаран

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
02/07/2009
"Каквото и да ви говорят, шаранът е най-вкусен пържен!"
Приготвяне130 мин.
Готвене20 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34 790
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на колелца, смесваме го с подправките, нарязания магданоз и оцета, натриваме порциите шаран с получената смес и ги оставяме да престоят 2 часа. След това ги отцеждаме, овалваме в брашно и ги изпържваме в олио.

Ако в шарана е имало хайвер, поръсваме го с брашно и го изпържваме в останалото олио.

Посоляваме порциите преди поднасяне и ги поръсваме с магданоз.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 3
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Албена Атанасова
Вкусна и много полезна рибка!
0
0
Ваня Иванова
Ваня Иванова
29.04.2014 15:39
Много ми харесва тази рецепта, винаги така правя шарана и става невероятен:)!
0
0