Ливански кюфтета

Ливански кюфтета

03/05/2020
"Да видим дали ливанските кюфтета ще ви харесат повече от нашенските"
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 347
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете двата вида лук, чесъна и магданоза в кухненски робот. Нарежете на дребно.

Извадете и прехвърлете в голяма купа. Обелете и настържете картофа. Накиснете филийката хляб в прясно мляко.

Извадете, оцедете и сложете в купата, заедно с всички останали продукти. Омесете каймата, докато стане на парцали.

Оставете в хладилника за няколко часа. Извадете и оформете кюфтетата. Оваляйте в брашно и изпържете от двете страни на среден котлон до готовност.

Извадете върху кухненска хартия, за да попие мазнината. Сервирайте в чиния с предпочитаната от вас гарнитура.

Ливанските кюфтета са готови.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар