Начин на приготвяне
Разделете пилешките гърди на две половини. С остър нож направете напречни нарези без да стигате до края.
Овкусете с щипка черен и червен пипер, сол и зехтин. В нарезите които сте направили сложете парче краставичка, парче кашкавал като ги редувате.
Наредете 4 ленти тънко нарязан бекон, като застъпите леко всяка лента. Отгоре сложете пилешките гърди и завийте.
В тавичка излейте 1 кафяна чашка зехтин, 1 кафяна чашка бяло вино, сложете 2-3 скилидки чесън и клончета розмарин.
Поставете руладините в тавичката и изпечете на 180 градуса в предварително загрята фурна с вентилатор за около 35 мин.
Поднесете пълнените пилешки гърди с кисели краставички в компанията на печени с копър картофи.
Да ви е сладко!