Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Топящ се паниран кашкавал

Топящ се паниран кашкавал

Топящ се паниран кашкавал
Снимка: Веселина Константинова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
10

Необходими Продукти

  • кашкавал - 500 г
  • корнфлейкс - за овалване
  • яйца - 2 - 3 бр.
  • олио - за пържене
  • зелена салата
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете предварителна подготовка: нарежете кашкавала на подходящи правоъгълници, сложете го в найлонов плик във фризера, докато замръзне.

Разбийте яйцата с бъркалка.

Загрейте олио в дълбок тиган /достатъчно количество, за да покрива парчетата кашкавал/.

Извадете кашкавала от фризера, потопете всяко парче в разбито яйце, след което оваляйте в корнфлейкс.

Изпържете до златисто от двете страни панирания кашкавал.

Отцедете кашкавала от излишната мазнина, като го поставите за кратко върху домакинска хартия.

Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: