Начин на приготвяне
Счукайте или пресовайте чесъна и го прехвърлете в купичка. Добавете кафявата захар, горчицата, зехтина, солта, черния пипер, кимиона, червения пипер и лютия червен пипер.
Разбъркайте добре и намажете от всички страни месото.
Сложете го в плик за печене и го оставете в хладилника за 3 часа.
Нарежете лука на шайби и ги поставете в тавата за печене и поставете месото върху лука.
Налейте бирата в тавата и оставете да се пече в предварително загрята фурна на 160 градуса за 3 часа.
След като минат 3 часа, сложете месото на самата скара на печката за 20 минути.
Оставете сочното печено свинско малко да се охлади, след което го нарежете на филийки.
Може да поднесете бавно печения свински бут със свежа салата или сос по ваш избор.