Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Кашкавал пане с царевично брашно

Кашкавал пане с царевично брашно

Кашкавал пане с царевично брашно
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
5
"Забъркваме апетитен кашкавал пане с царевично брашно, ей така за собствено удоволствие"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 300 г
  • царевично брашно - 1 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • корнфлейкс - 1 ч.ч.
  • мармалад - от боровинки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцето в чиния.

Нарежете кашкавала на парчета.

Оваляйте в царевичното брашно, а след това в яйцето.

Начупете корнфлейкса на дребни парчета. Оваляйте кашкавала о двете страни.

Загрейте мазнина в тиган и изпържете от двете страни до приятна златиста коричка.

Извадете панираните кашкавалчета върху кухненска хартия.

Сервирайте в подходяща чиния със сладко от боровинки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: