Салата с броколи, киноа и червен боб

Рая АндоноваРая Андонова
Готвач
448
2k
799
823
6
08/05/2020
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо439
  • Преглеждания за месеца439
  • Преглеждания за седмицата95
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киноата (около 1/4 ч.ч.) се измива и се слага да се свари в 2 пъти повече вода (към 1/2 ч.ч.).

През това време се задушават броколите.

Когато и двете са готови, се оставят да изстинат и се нарязва лукът на полумесеци.

Когато са поизстинали, се смесват с лука и изцедения боб.

Бобената салата се овкусява с прясно изцеден лимонов сок, олио и сол на вкус и се разбърква добре.

Полезната зеленчукова салата се прибира в хладилника за малко да се охлади преди сервиране.

Когато е готова салатата с броколи, киноа и червен боб, се сервира поръсена с малко наситнен магданоз и копър.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Александра
Александра
14.05.2020 10:02
Страхотна салата! Вече ще я хапваме по-често,след като опитахме уникалния и вкус! Благодаря за рецептата.
1
0