Начин на приготвяне
Ягодите се режат на парченца, няколко от тях се оставят цели за украса.
Нарязаните ягоди се поръсват със захарта и се оставят на страна.
Течната сладкарска сметана се разбива, добавя се заквасената сметана и пудрата захар.
Разбиват се много добре и се добавят нарязаните ягоди.
Бишкотите се потапят в еспресото и се редят във формата.
Покриват се с половината от крема.
Реди се втори пласт бишкоти Савоярди, потопени в еспресо.
Покрива се с останалия крем.
Целите ягоди се потапят в стопен шоколад, оставят се в хладилник шоколадът да стегне и се поръсват с кокосовите стърготини.
Ягодите се подреждат върху лесната бишкотена торта.
Ако ви е останал от стопения шоколад, поръсете го върху тортата с бишкоти и пресни ягоди.