Пълнени картофи с бекон и кашкавал

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
378
2k
1k
985
4
09/05/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо833
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелените картофи слагате в тенджера с подсолена вода. Сваряваме картофите до готовност, като внимаваме да не ги преварим.

Разделяме картофите през половината и издълбаваме дупка по средата. В купа нарязваме на малки кубчета бекона и кашкавала, объркваме.

В намазнена тава подреждаме половинките и запълваме дупките с кашкавала и бекона. Отгоре пълнените картофи с бекон поръсваме със сол и черен пипер на вкус.

Най-отгоре поръсваме картофените лодки с нарязания на ситно копър. Заливаме с олиото и печем във фурна на 190 градуса, докато се зачервят всички пълнени картофи.

Пълнени картофи с бекон и кашкавал - вкусна идея за предястие.

Професионална преса за зеленчуци с 3 приставки-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионална преса за зеленчуци с 3 приставки
20.00 лв.
15.40 лв.
Виж ››

Професионална преса за зеленчуци, с която пухкавите зеленчукови пюрета ще се превърнат във ваша специалност! Има цели 3 приставки за смилане на продуктите. Може да се използва както за картофи, така и за други кореноплодни зеленчуци.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар