Хрупкава панирана коприва

14/05/2020
"Невероятно вкусна идея за предястие, с която ще изненадате всички - панирана коприва "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 123
  • Преглеждания за месеца447
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

  • коприва - 15 връхчета
  • яйца - 2 бр.
  • галета - 1 с.л. равна.
  • царевично брашно - 1 с.л.
  • сол
  • олио.
* мерки и количества
Аламинути

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват.

Прибавят се галетата и царевичното брашно до получаване на гъста панировка като боза.

Топят се връхчетата коприва в сместа и панираната коприва от двете страни в горещо олио до златиста хрупкава коричка.

Поднесете хрупкава панирана коприва с чеснов сос по желание.

Забележка: разгледайте и тази сполучлива рецепта за панирана коприва.

Стъклена чиния за ордьоври, разядки и сосове
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена чиния за ордьоври, разядки и сосове
6.72 лв.
Виж ››

Задължителна за всеки дом - многофункционална стъклена чиния за ордьоври :)

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Н.Акифова
Н.Акифова
15.05.2020 09:01
Никога не съм пробвала панирани коприва много ми хареса Вашата рецепта, и ме вдъхнови да инпровизирам и аз, с нещо ново, но искам да питан на вкус как е как се получава.
0
0