Кето кебапчета

Мария БожиловаМария Божилова
Помощник Готвач
177
579
502
211
2
17/05/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо272
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива много добре и се смила. Содата се разтваря във 150 мл вода.

Каймата за кебапчетата се омесва с кимиона, разтворената сода и солта.

Бадемова галета се приготвя като сурови бадеми се смелят с чопър на трохи с големина на хлебна галета.

Прибавя се към каймата като се размесва много добре. Оставя се в хладилник за 6 часа.

Оформят се свинските кебапчета като ръцете се потапят във вода. Пекат се на скара, която предварително е намазана с парче сланина.

Кето кебапчетата се сервират с маслини и домашна майонеза.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар