Кебапчета в доматен сос

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Кебапчета в доматен сос1 / 2
18/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
7
"Нека се уточним - когато става дума за кебапчета - задължително е да ги поднесете с домашен сос"

Необходими Продукти

  • домати - 1 буркан
  • лук - 2 глави
  • чесън - 3 скилидки
  • масло - 60 г
  • кайма - 500 г
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • кимион - ½ ч.л.
  • чубрица - ½ ч.л.
  • магданоз - ¼ връзка
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесваме каймата със сухите подправки и нарязания магданоз.

Оформяме на малки кебапчета.

Пасираме доматите.

Запържваме за кратко в маслото нарязаните лук и чесън, прибавяме доматите и задушаваме във фурната, докато се посгъсти.

Прибавяме кебапчетата, посоляваме на вкус и печем още около 20 минути на 180 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: