Кето кебапчета

Мария БожиловаМария Божилова
Мастър Шеф
5313k2k1k7
Кето кебапчета
Снимка: Мария Божилова
1 / 3
17/05/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
10

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива много добре и се смила. Содата се разтваря във 150 мл вода.

Каймата за кебапчетата се омесва с кимиона, разтворената сода и солта.

Бадемова галета се приготвя като сурови бадеми се смелят с чопър на трохи с големина на хлебна галета.

Прибавя се към каймата като се размесва много добре. Оставя се в хладилник за 6 часа.

Оформят се свинските кебапчета като ръцете се потапят във вода. Пекат се на скара, която предварително е намазана с парче сланина.

Кето кебапчетата се сервират с маслини и домашна майонеза.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: