Начин на приготвяне
Пресяваме пълнозърнестото брашно с бакпулвера, добавяме захарта и размесваме добре.
Към разбърканите сухи съставки добавяме размекнатото масло, студеното мляко, яйцата, ванилията и замесваме меко тесто за бисквити.
Намазняваме тестото, увиваме го във фолио и го оставяме да почине за 10-15 минути.
Разточваме тестото за домашните бисквитки на много тънко и с помощта на железен ринг или чаша изрязваме кръгове.
Всяко кръгче набождаме с вилица и ги подреждаме в тава, застлана с хартия за печене.
Печем меките чаени сладки в предварително загрята фурна на 175 градуса, докато покафенеят добре.
Сервираме английските чаени бисквити на скъпи гости и близки.