Домашен рибен пастет

Домашен рибен пастет

АнабелАнабел
Новак
36
409
1k
65
18/05/2020
"Уникално вкусен домашен рибен пастет, който мажем на препечена филийка със задоволство"
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 392
  • Преглеждания за месеца139
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • риба тон - 150 г консервирана
  • лук - 1 глава малка
  • яйца - 2 бр.
  • сол
  • черен пипер - 3 щипки
  • заквасена сметана - 150 г
  • горчица - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се сваряват яйцата. Трябва да са твърдо сварени.

Обелват се и се нарязват на едро.

Лукът се почиства и слага в блендер.

Смила се на дребно, след което към него се прибавят нарязаните яйца, консервираната риба, сол на вкус, смлян черен пипер, заквасената сметана и горчицата.

Отново всички продукти се смилат до получаване на смес с гъстота на пастет.

Полученият селски рибен пастет се прехвърля в стъклен буркан.

Домашният рибен пастет се съхранява в хладилник, няколко дни.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар