Свински пържоли от бут

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Иноватор
2692k7721k5
Свински пържоли от бут
Снимка: AneliaStefanova
1 / 2
20/05/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"Крехки свински пържолки от бут - ето каква е тайната на приготвянето им"

Необходими Продукти

  • свински бут - 1 кг
  • подправка за барбекю - 2 с.л.
  • олио - 15 мл
  • соев сос - 15 мл
  • ябълков оцет - 7 мл
  • ракия - 7 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на тънки пържоли и нареждаме в тава.

Поръсваме с подправка за барбекю и с ръце разнасяме подправката по пържолите.

Поливаме месото с олио, оцет, ракия и соев сос и оставяме да се маринова 2-3 часа.

След това печем пържолите на скара, докато придобият желаната степен на изпичане.

Изпечените свински пържоли от бут по желание поливаме с още соев сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: