Патешки сърца с масло и диви гъби

22/05/2020
"Чаша студена бира и тези патешки сърца с масло на трапезата са всичко, което е необходимо за перфектната уютна вечер вкъщи "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо462
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете патешките сърца и ги сложете в тенджера под налягане.

Налейте вода - два пръста над сърцата.

Варете 30 минути след изпускането на пара от тенджерата.

Сготвените патешки сърца отцедете от бульона. Нарежете ги по дължина на две. Загрейте маслото в тиган.

Добавете сърцата и дивите гъби, които предварително сте размразили.

Гответе на тих огън до златист загар, като разбърквате междувременно.

Овкусете със сол, черен и бял пипер млян.

Поднесете патешките сърца с масло и диви гъби, поръсени със свеж ситно нарязан магданоз и чаша студена бира или бяло вино.

Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар