Млечен чеснов сос за всичко

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Чирак
102
356
214
129
2
24/05/2020
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 241
  • Преглеждания за месеца282
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купата на пасатора или друга удобна купа счупваме яйцето.

Добавяме нарязаните чесън, копър и джоджен, добавяме солта и щипка лимонена киселина и разбиваме с пасатора.

Продължаваме да пасираме и на тънка струйка добавяме олиото.

Добавяме олио, докато получим достатъчно гъста майонеза, така че количеството. описано в рецептата, може да варира.

След като си приготвим майонезата, добавяме киселото мляко и разбъркваме млечния сос с лъжица, така че да се получи хомогенен сос за месо.

Оставяме в хладилника да се охлади, преди да го консумираме млечния чеснов сос за всичко.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар