Пандишпаново руло с течен шоколад

25/05/2020
"Топящо се в устата пандишпаново руло с течен шоколад, което хапваме до насита "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо967
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа с миксер се разбиват яйцата със захарта и лъжичка кафе еспресо.

Когато сместа побелее и захарта се разтопи, прибавяме брашно, смесено с бакпулвера.

Разбърква се кексова смес и сипваме върху хартия в тава с размери 32 на 26 см.

В загрята фурна 180°C печем блата до суха клечка около 15 минути и изваждаме върху влажна кърпа, като се обръща.

Сваля се хартията и навиваме на руло.

Теченият шоколад да е на стайна температура, този е бял с кафяв - с вилица го разбърках да се смесят двата цвята.

Намазвам пандишпановия блат със 150 г течен шоколад и навиваме руло.

Поставя с приготвеното сладко руло е в поднос и в хладилника за 30 минути.

Изваждаме, поръсва се с пудра захар и декорираме пандишпаново руло с течен шоколад с резени ягоди.

Вкусно и лесно за празничния 24 май!

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар