Начин на приготвяне
Разбиваме яйцата със захарта с миксер, добавя се брашно и бакпулвер, а накрая и есенция бадем.
Разбърква се кексова смес в 1/3 част се сипва какао и разбъркваме да добие равен цвят.
Сипва се бялото тесто върху хартия за печене, отгоре с лъжица се оформят ленти по цялото тесто.
Печем в загрята фурна 180°C до суха клечка и изваждаме върху влажна кърпа.
Навива се по тясната страна на руло и оставяме за кратко да се охлади.
Приготвя се кремът, като в студено прясно мляко и сметана сипваме пакет шоколадов крем без варене и разбъркваме за минута с миксер.
Добавя се кондензирано мляко, разбива се още малко на крем.
Намазва се блатът с шоколадов крем, навива се сладко руло и поставяме в поднос.
Отгоре се намазва с останалия шоколадов крем и поръсваме кокосови стърготини на ленти за декорация.
Нарязва се охладено добре пандишпановото руло на филии и сервираме.
Много е вкусно това пандишпаново руло с шоколадов крем.
Опитайте!