Начин на приготвяне
Първо, започваме с приготвянето на крема.
В дълбок съд слагаме 1 литър мляко и изчакваме да загрее. След това добавяме половин чаша захар и бъркаме, докато се разтопи.
После добавяме ягодовия пудинг и бъркаме постоянно, докато се сгъсти.
Правим същото и с шоколадовия пудинг с останалото мляко и захар.
След като сме готови, започваме да редим тортата във форма за чийзкейк.
Първо слагаме един ред бисквити и поливаме малко с ягодовия пудинг.
Добавяме малко орехи и след това редим още един ред с бисквити и орехи.
Когато свърши ягодовият крем, продължаваме с шоколадовия.
След това слагаме в хладилник вкусната бисквитена торта и чакаме около я час за да стегне. Аз лично я оставям да престои цяла нощ в хладилник.
Когато лесната и бърза млечна торта с пудинг е готова, я поръсваме с орехи за декорация и нареждаме коктейлните черешки.